П`ятниця, 03.05.2024, 19:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Кремінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2

Меню сайту
Категорії каналів


14:56
Віце-чемпіони «UNISEF VOLEYBOL CUP»

Креміняни – віце-чемпіони «UNISEF VOLEYBOL CUP»! 
З 14 по 16 листопада у спортивних залах Харківської юридичної академії імені Ярослава Мудрого та спортивній залі інституту містобудування Харкова відбувся фінальний турнір шкільних змагань з волейболу «UNISEF VOLEYBOL CUP», в яких брали участь 302 команди навчальних закладів з Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Донецької та Луганської областей. Луганщину представляли команди Новострільцівської ЗОШ Міловського району та Кремінської ЗОШ№2. 
Дані змагання, організовані благодійним фондом UNISEF, проходили за дещо не звичного формату, адже виступали змішані команди хлопців та дівчат команди – 4+2. Представники Луганщини гідно представили свою область. В першому матчі команда Кремінської ЗОШ№2 здолала опір команди-переможниці з Дніпропетровської області та перемогла 2:0. У півфіналі нашим волейболістам протистояла команда-господар, Слобожанська гімназія, за яку вболівали як харківські вболівальники, так і керівництво області. Та наша команда продемонструвала згуртованість та майстерність, що і дало у загальному рахунку 3:0 на користь кремінян. Радощам не було меж – команда вийшла до фіналу змагань! 
Наступного ігрового дня у матчі за чемпіонство у даному регіональному турнірі, який відбувався на спортивній арені «Локомотив», зійшлися команди Донецької та Луганської областей, які представляли команди з Покровська та Кремінної. Гра була видовищною, але без інтриги. Команда Донеччини раз – по - раз доводила свою майстерність до забитих м’ячів, чого не вистачало лідерам нашої команди Єгору Гребенюку та Дмитру Радовитченку. І тільки у третій партії стало видно, що нам до снаги боротися з суперниками. Однак, покрівчани все ж таки тріумфували, як у матчі, так і у всьому турнірі. Отже, команда ЗОШ№2 міста Кремінна стала віце-чемпіонами змагань та посіла почесне ІІ місце; ІІІ місце вибороли волейболісти із Енергодару Запорізької області. 
Урочиста церемонія закриття змагань пройшла за участі керівників Міністерства освіти та науки, Міністерства молоді та спорту, Харківської обласної державної адміністрації, благодійного фонду UNISEF, українських олімпійців та параолімпійців...
Нашій команді нагороди вручали Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба та учасниця Олімпійських ігор, майстер спорту Міжнародного класу зі стрільби з луку Вікторія Коваль та начальник управління молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації Віталій Кириленко. 
Змагання, організовані за тісної співпраці фонду ЮНІСЕФ, Комітету з фізичної культури та спорту Міністерства освіти та науки, Міністерства молоді та спорту пройшли на високому організаційному рівні. Діти отримали змогу не тільки змагатися на спортивному майданчику, а й спілкуватися, брати участь у квесті, конкурсах та розіграші сувенірів, подивитися концерт популярної серед молоді групи «PIANOBOY», а головне - подружитися. Щиро вітаємо волейбольну команду ЗОШ№2.

міста Кремінна та особисто директора школи Миколу Новицького, вчителя фізкультури Віктора Бобровського, тренера на громадських засадах з волейболу Олександра Ворошилова та представника команди, завідувача сектору молоді та спорту Олександра Кузьменка, з вдалим виступом на змаганнях, які, напевно, вже можна сказати стануть традиційними. Саме завдяки такій співпраці став можливий успіх нашої команди на змаганнях такого рівня. 
А по приїзду до рідного міста, до школи дітей чекав ще один сюрприз батьки разом з директором школи влаштували гучний прийом з гаслами «МОЛОДЦІ!» та золотим дощем з феєрверку! Ось так… 

Переглядів: 839 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz