Неділя, 05.05.2024, 11:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Кремінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2

Меню сайту
Категорії каналів


12:44
"Олімпійський тиждень"

 09 по 13  вересня в нашій щколі було проведено ряд заходів спрямованих напопуляризацію олімпійського руху серед учнівської молоді.

 

На шкільній лінійці було оголошено про початок «Олімпійського тижня» та заплановані заходи.

Вчителі фізичної культури провели роботу по залученню дітей до спортивних змагань. Піонербол - організовано та проведено Білою Ніною Михайлівною серед учнів початкової школи (четверті класи). У веселих стартах також приймали участь учні початкової школи. Бобровським Віктором Григоровичем були організовані легкоатлетичні змагання серед учнів старшої школи.


Протягом тижня учні відвідували історичний музей нашого міста, де учні змогли дізнатись про спортивні досягнення своїх вчителів (Білой Ніни Михайлівни та Бобровського Віктора Григоровича) та старших товаришів, відомих спортсменів, які навчалися в нашій школі, з експозиції «Спортивна гордість Луганщини».


Підсумком тижня стало проведення «Олімпійського уроку», який розпочався урочистою лінійкою, організованою педагогами-оганізаторами Кузьменко Оксаною Іванівною та Павленко Ларисою Петрівною. На лінійці зі словом виступив директор школи Новицький Микола Миколайович. Також зі словом виступила Ніна Михайлівна Біла – майстер спорту міжнародного класу, учасниця Олімпійських ігор 1976 року в Мюнхені, яка розповіла про олімпійський рух. Відбувся показовий виступ шкільної команди «Дружба» - учасників Всеукраїнських спортивних змагань «Олімпійське лелеченя».  По закінченню лінійки відбулися спортивні змагання організовані вчителями фізичної культури. Жукова Аліна Євгеніївна та Біла Ніна Михайлівна організовували для початкової школи рухливі ігри, ігри з м’ячем, скакалками та ін.  Бобровський Віктор Григорович організував змагання для старшої школи. Серед змагань були: стрибки на скакалці, човниковий біг, гра «вибивний», стрибки в довжину з місця, орієнтування на місцевості за допомогою карти, проходження туристичної полоси.


Як підсумок учні нашої школи отримали знання про олімпійський рух, дізналися більше про олімпійський рух на Луганщині, а саме про олімпійську гордість Луганщини, отримали оздоровлення та задоволення під час проведення спортивних змагань.



Переглядів: 708 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz