Субота, 04.05.2024, 06:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Кремінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2

Меню сайту
Категорії каналів


15:06
«Агенти змін»

У квітні цього року Мала академія наук спільно з Благодійним фондом «Діти надії та любові», молодіжною ініціативою «Серце в долоньках» і Центром політичних студій та аналітики «Ейдос» розпочала Другу школу громадянської і волонтерської участі та патріотичного виховання «Агенти змін». 
Від Кремінського району участь у проекті взяли шість учнів із школи-гімназії, ЗОШ № 2 та Красноріченської школи. 
Проект реалізовувався у три етапи, останній з яких закінчився у жовтні, де наші діти отримали почесні нагороди і визнання. 
У рамках цього проекту учениця 11 класу Кремінської ЗОШ № 2 Яна Якуніна реалізувала презентацію та проект «ART і ШOK», який передбачав фарбування паркану стадіону «Олімп». До речі, сам проект був фінансово підтриманий Луганським відділенням КВФС МОН (начальник Острєцов В.В.), керівництвом КУ ЛОФЦ «Олімп» (директор Іщенко Ю.В.), управлінням молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації та сектором молоді та спорту Кремінської райдержадміністрації. Наносити свої роботи на зазделегідь підготовлений паркан вибороли право учні художньої школи та Кремінської ЗОШ № 2. Під час проведення даної акції було створено презентацію та знято відеоролик. 
Наприкінці жовтня Український науково-методичний центр практичної психології і соціальної роботи Національної академії педагогічних наук України спільно із ще низкою інституцій оголосили конкурс соціальних проектів, відеороликів, серед учнів 7-11 класів Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Луганської та Харківської областей «Відновлення мого місця проживання». Відеоролик «ART і ШOK» отримав друге життя – адже він був направлений Яною Якуніною на участь у цьому соціальному проекті. Організатори конкурсу для визначення переможців організували голосування через ЮТУБ. Наш відеоролик набрав дуже багато відгуків, а його ініціатори Яна Якуніна та Віктор Острєцов були запрошені до «Києво-Могилянської академії», де отримали Диплом та нагороди за перемогу у номінації «Краще втілення проекту». 
Перемога у конкурсі стала можливою завдяки тісній співпраці спортивних організацій області та району: кваліфікованій допомозі у монтажу ролика та реалізації проекту провідних спеціалістів Луганського обласного відділення КВФС МОН України Олексію Гололобову та Аліні Жуковій.
Вітаємо!

Переглядів: 582 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz